Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αξιοι συνεχιστές της… παράδοσης

Δημοφιλή

Κάθε χρόνο η Κ-17 δίνει το «παρών» στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος, μετρώντας δύο κατακτήσεις τίτλων (2013, 2016). Και το ίδιο -εκτός μεγάλου απροόπτου- αναμένεται να συμβεί και φέτος. Επικρατέστερος να τον ακολουθήσει από το δεύτερο όμιλο είναι ο Αρης, ενώ οι Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης προπορεύονται στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου.

Ο μοναδικός παίκτης του Δικεφάλου, που έχει παρουσία σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια (δώδεκα ως βασικός και δύο ως αλλαγή) είναι ο Λευθέρης Τασιούρας. Γεννημένος την 1η Μαρτίου 2004 στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από τον Αρη (άρχισε την καριέρα του στον ΠΑΟΝΕ). Ο Τασιούρας αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Ο παίκτης, όμως, με τις περισσότερες συμμετοχές (δεκατρείς) στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Τίτος Κουτεντάκης. Γεννημένος στις 22 Αυγούστου 2003 στο Ηράκλειο, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τον ΟΦΗ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ως βασικοί λογίζονται και οι Μάριος Σινανάι (δώδεκα συμμετοχές-στόπερ), Ζήσης Τσίκος (έντεκα συμμετοχές-αμυντικός χαφ), Λάμπρος Σμυρλής (δέκα συμμετοχές ως βασικός και τρεις ως αλλαγή-επιθετικός), Γιάννης Μανωλιούδης (δέκα παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα και άλλες δύο ως αλλαγή-στόπερ), Θόδωρος Σπυριδόπουλος (δέκα συμμετοχές ως βασικός και δύο ως αλλαγή-επιθετικός χαφ), Βασίλης Κιτσάκης (δέκα παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα και μια ως αλλαγή-δεξί μπακ), Μάριος Μπάμπουρας (οχτώ συμμετοχές ως βασικός και τρεις ως αλλαγή-εξτρέμ) και Κώστας Κουλιεράκης (οχτώ παρουσίες-αριστερό μπακ).

Συνολικά οχτώ συμμετοχές (έξι ως βασικός) μετράει ο Ισίδωρος Κουτσίδης (στόπερ), ενώ ο Αλέξανδρος Κεδίκογλου (φορ) έρχεται συνήθως από τον πάγκο (πέντε συμμετοχές ως βασικός και οχτώ ως αλλαγή). Επτά συμμετοχές μετράει ο Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ (πέντε στην αρχική ενδεκάδα-επιθετικό χαφ), πέντε ο Γιάννης Καράκουτης (χαφ), ενώ ο Γιώργος Κουλούρης (εξτρέμ) έχει τέσσερις παρουσίες ως βασικός (και άλλες πέντε ως αλλαγή).

O Γιώργος Τσιακούμης (στόπερ) έχει συνολικά πέντε συμμετοχές (δύο στην αρχική ενδεκάδα), ενώ ο Δημήτρης Κουΐδης (κεντρικός χαφ) μετράει τέσσερις παρουσίες (δύο ως βασικός). Ο Νίκος Σπυράκος (εξτρέμ) έρχεται κατά κανόνα από τον πάγκο (από τις δέκα συμμετοχές, οι εννέα είναι ως αλλαγή), ενώ από μία παρουσία στην αρχική ενδεκάδα μετράνε και οι Αργύρης Δαρέλας (επιθετικός χαφ, με πέντε επιπλέον συμμετοχές ως αλλαγή), Αγγελος Ζίλος (στόπερ, με άλλες τρεις συμμετοχές ως αλλαγή) και Γιάννης Κωνσταντέλιας (επιθετικός χαφ).

Αλλοι έξι παίκτες έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο ως αλλαγές. Αυτοί είναι οι Απόστολος Ξεπαπαδάκης (τρεις παρουσίες-αριστερός μπακ), Φαμπιάν Τσέλα (δύο συμμετοχές-αριστερό μπακ), Μιχάλης-Ραφαήλ Καμαρός (δύο παρουσίες-δεξί χαφ), Πέτρος Χατζηαλεξιάδης (δύο συμμετοχές-χαφ), Κώστας Θεοδωρίδης (μία παρουσία-στόπερ) και Γιάννης Τσαλουκίδης (μία συμμετοχή-δεξί μπακ). Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κούτσιας, πριν… μετακομίσει στην Κ-19, πρόλαβε να παίξει σε τρία ματς.

Οσο για τους τερματοφύλακες, ο Δημήτρης Μοναστηρλής έπαιξε σε οχτώ ματς και ο Νίκος Μπότης στα άλλα έξι.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΣΚΟΡΕΡ

Πρώτος σκόρερ είναι ο Μπάμπουρας (φωτογραφία), που έχει πετύχει επτά γκολ. Γεννημένος στις 29 Μαρτίου 2004, αποκτήθηκε το προπερασμένο καλοκαίρι από το Φίλιππο-ΠΑΟΚ Δράμας και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Αλλοι δεκαπέντε (!) παίκτες έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα, από τέσσερα γκολ έχουν πετύχει οι Σπυριδόπουλος και Σμυρλής, από τρία οι Τασιούρας, Κουτεντάκης, Kωνσταντέλιας, Κεδίκογλου και Τσίκος, από δύο οι Κούτσιας, Κουλιεράκης, Καράκουτης, Ρούμιαντσεβ και Κουλούρης, ενώ από ένα γκολ έχουν σημειώσει οι Σπυράκος, Μανωλιούδης και Δαρέλας.

*Προπονητής της Κ-17 είναι ο Απόστολος Παπαβασιλείου, με συνεργάτη τον Δημήτρη Ταξίδη. Στο προπονητικό επιτελείο ανήκουν και οι Βαγγέλης Αλεξόπουλος (γυμναστής), Μιχάλης Ψωμιάδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (αναλυτής βίντεο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Comeback για Μιχαηλίδη

Ενδεκάδα αλλαγών από πλευράς Ραζβαν Λουτσεσκου στη Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής των Play Off...

Στην ίδια κατηγορία