Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άκπομ: «Ο στόχος που έχω στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

O Tσούμπα Άκπομ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Ο Νιγηριανός με αγγλικές ρίζες επιθετικός τόνισε πως δεν του αρέσει να κοιτά στο παρελθόν, ενώ σημείωσε ότι σκοπεύει να κάνει την καλύτερη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ετοιμότητα του:

«Υπάρχουν νέα πρόσωπα είναι μια νέα ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητή. Το καλό είναι ότι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο κερδίζουμε»

Για το πώς νιώθει που είναι πάλι εδώ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Και ο στόχος μου είναι να κάνω την καλύτερη σεζόν που είχα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».

Για το αν υπάρχουν παγίδες και για τα συνεχόμενα ταξίδια:

«Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να ταξιδεύεις και να παίζεις κάθε δύο μέρες. Είναι κάτι που σε επηρεάζει ψυχολογικά. Αφήνεις πίσω την οικογένεια σου».

Για το τι περίμενε να βρει και τι τελικά βρήκε:

«Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο με την προηγούμενη σεζόν. Πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία και σκεφτόμαστε πως όταν θα επιστρέψουμε πίσω θα είναι όλα ίδια, αλλά ποτέ δεν είναι έτσι. Όλοι χρειάζονται χρόνο για προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και συνθήκες».

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως Τσούμπα:

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι συγκρίσεις. Πολλοί πιστεύουν πως επειδή ήρθε ο Λουτσέσκου η ομάδα θα πάρει το νταμπλ. Δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω και να κάνω συγκρίσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν θέλουν να ακούνε για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Ο άπειρος και με λιγοστές παραστάσεις στο εξωτερικό, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία