Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακόμη πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια

Δημοφιλή

Ο επί 27 χρόνια προπονητής του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ (ειδικός στα άλματα), Ανέστης Μανταρτζίδης, μιλώντας στη FORZA, αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια, που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο τμήμα του Δικεφάλου.

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά, δίνοντας μεγάλη έμφαση και σε επίπεδο ακαδημιών. Κι αυτό οφείλεται στη μεγάλη βοήθεια, που έχουμε από την έφορό μας, Τάνια Κεραμυδά. Αυτή είναι ο στυλοβάτης της όλης προσπάθειας, μαζί με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, τους κ.κ. Κατσαρή, Παπαδόπουλο και Καπετανάκη, οι οποίοι βοηθούν κι αυτοί στην ανάπτυξη του τμήματος στίβου. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ερασιτέχνες αθλητές, για αυτό τονίζω ότι είναι σημαντική η υποστήριξη, που έχουμε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά, και συμπλήρωσε: «Η όλη δουλειά στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται με τις μεταγραφές, αλλά από τη βάση, με τα παιδιά από τις ακαδημίες, τα οποία εξελίσσονται και, φθάνοντας στις αγωνιστικές κατηγορίες, θα φανούν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα πάμε ακόμη καλύτερα γιατί ακριβώς στηριζόμαστε σε δικά μας παιδιά. Μην ξεχνάμε ότι ο στίβος είναι δύσκολος, για το λόγο ότι πρόκειται για μοναχικό αγώνισμα. Και οι αγώνες, στους οποίους παίρνουν μέρος οι αθλητές, είναι στοχευμένοι, έξι-επτά το χρόνο».

Ο Χάρης Βαρυτιμίδης, ειδικός στα αγωνίσματα ταχύτητας, εντάχθηκε φέτος στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. «Διαπιστώνω ότι γίνεται συστηματική και καλή δουλειά από την κ. Κεραμυδά, την έφορο του τμήματος και συνολικά από τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ. Εχουν έρθει και πρωταθλητές με μεταγραφή στο τμήμα μας, όπως υπάρχουν και αθλητές, που έχουν αναδειχθεί από τα φυτώρια και τις ακαδημίες του συλλόγου. Υπάρχει, γενικότερα, πολύ καλό έμψυχο υλικό και είναι γεγονός ότι το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θ’ ανέβει ακόμη περισσότερο στα χρόνια που ακολουθούν» μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε: «Στη Θεσσαλονίκη, βέβαια, υπάρχει το γενικότερο πρόβλημα για όλα τα σωματεία με τις εγκαταστάσεις, αλλά τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου, οι συνθήκες για τις προπονήσεις θα βελτιωθούν».

*Στη φωτογραφία διακρίνονται (κάτω σειρά, από αριστερά) οι Μαρία Γάτου (100 μ.), Βασιλική Χαϊτίδου (άλμα εις μήκος) και Θοδωρής Βροντινός (100 μ.), καθώς και οι Γιάννης Μανταρτζίδης (άλμα εις μήκος) και Αντώνη Μέρλο (άλμα εις ύψος).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία