Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Ελ Καντουρί!

Δημοφιλή

Με μια ευχάριστη είδηση πραγματοποιήθηκε η σημερινή (17/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στις 22 Δεκεμβρίου, έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δύο μέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος κορυφώνεται. Η Παρασκευή (17.02) ήταν ημέρα τακτικής προσέγγισης της μάχης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που μέσα από διάφορες ασκήσεις έδειξε στους παίκτες το πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν εξειδικευμένα ατομικά ασκησιολόγια.

O Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, οι Νίκολας Κουαλιάτα έκανε ατομικό, ο Λευτέρης Λύρατζης κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».


Τελευταία νέα

Βόκολος: «Δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω...

Στην ίδια κατηγορία