Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται

Δημοφιλή

Στον ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ, προκειμένου να βρουν γυμναστή, αλλά και γιατρό, που θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος

Οι Δημήτρης Δανιηλίδης και Γιάννης Ράλλης αποτελούν εγγυημένες λύσεις και εντάσσονται ξανά στο επιτελείο του ΠΑΟΚ ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Η πρόταση που δέχθηκε ο Δανιηλίδης από τον ΠΑΟΚ ήταν τιμητική για τον ίδιο, κυρίως με την έννοια ότι επέστρεψε μόνος του, κι όχι ως μέλος ενός προπονητικού τιμ, που θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο ίδιος, βέβαια, έχει δώσει για πολλά χρόνια τα διαπιστευτήρια της δουλειάς του στον ΠΑΟΚ και δεν χρειάζονταν καμία συστατική επιστολή. Εντάχθηκε στο Δικέφαλο το 2008, απασχολήθηκε στις ομάδες υποδομών (υπήρξε προπονητής της Κ-17), μέχρι που έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα, όντας συνεργάτης τόσο του Γιώργου Γεωργιάδη, όσο και των Ιγκόρ Τούντορ και Βλάνταν Ίβιτς. Πριν δύο χρόνια, κι ενώ βρίσκονταν στο επιτελείο του Πάμπλο Γκαρσία στην Κ-19, πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Νίκου Κολομπούρδα και να μετακομίσει στο Ντουμπάι, αναλαμβάνοντας χρέη γυμναστή στην Αλ Νασρ.

Αλλά και για τον Γιάννη Ράλλη, το περιβάλλον της Τούμπας κάθε άλλο παρά άγνωστο του είναι. Εστω κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από τη στιγμή που αποχώρησε από το Δικέφαλο. Από το 2007 και για τα επόμενα σχεδόν δέκα χρόνια ήταν ο γιατρός του ΠΑΟΚ, στον οποίο πλέον επέστρεψε για να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του. Αμεσος συνεργάτης του σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ θα είναι ο Θεοχάρης Κυριακίδης, με προϋπηρεσία στον Αρη.

ΜΕ 5ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣΤΟ ΠΟΣΤΟ

Συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, που αντικατέστησε τον Γιώργο Σκιαθίτη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο 43χρονος Κροάτης έχει εμπειρία πέντε ετών στο συγκεκριμένο πόστο. Για δύο χρόνια δούλεψε στον Παναθηναϊκό (πρώτα στις υποδομές και μετά στην πρώτη ομάδα, δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη), ενώ την τελευταία τριετία εργάστηκε στη Σπάρτα Πράγας. Μάλιστα, στην ομάδα της Τσεχίας συνεργάστηκε με έξι διαφορετικούς προπονητές. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Αντρέα Στραματσιόνι, με τον οποίο επίσης είχε συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό.

Γεννημένος στο Ζάγκρεμπ στις 15 Νοεμβρίου του 1976, ο Γκαλίνοβιτς άρχισε την καριέρα ως τερματοφύλακας στην Όσιγιεκ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2002 και στη συνέχεια πήγε στην Κάμεν Ίνγκραντ για δύο χρόνια. Πρωτοήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, το 2010 πήγε στην Καβάλα και ένα χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας. Μάλιστα, το προτελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ, στις 25 Μαρτίου 2012, όταν ο Δικέφαλος πέρασε από την Κέρκυρα με 4-0.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η παραίτηση του Ευθύμη Παπασούλη, μετά τα όσα συνέβησαν με τις κάρτες υγείας παικτών στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, δρομολόγησε τις αλλαγές στο ιατρικό επιτελείο. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να δομήσουν ένα εντελώς νέο τιμ ανθρώπων, το οποίο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Περικλή Παπαδόπουλου, καθηγητή της Β’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολή του ΑΠΘ, πήρε την ειδικότητα του Ορθοπαιδικού Χειρουργού και την τελευταία διετία διευθύνει την Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ.

ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Τον Παπαδόπουλο πλαισιώνουν δύο αναπληρωτές καθηγητές. Πρόκειται για τον Γιάννη Γιγή (με ειδικότητα στην Ορθοπαιδική) και τον Κωνσταντίνο Δίτσιο, με μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Οι τρεις καθηγητές θα έχουν ουσιαστικά την υψηλή επίβλεψη, έχοντας καθημερινή συνεργασία με τους Ράλλη και Κυριακίδη.

Η αλήθεια είναι ότι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, προέκυψαν μείζονος σημασίας θέματα, που είχαν να κάνουν με τραυματισμούς παικτών και την αποθεραπεία τους. Και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι όλα αυτά θα τα αφήσουν οριστικά πίσω τους κι ότι η νέα σεζόν θα κυλήσει χωρίς τέτοιου είδους προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά...

Στην ίδια κατηγορία