Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Σόρτερ

Δημοφιλή

Μερικά πράγματα για τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ:  Τον Σόρτερ. Δεν είναι αυτό που λέμε «παίκτης από το… πανέρι». Έχει καλά στοιχεία. Τα τελευταία 2-3 χρόνια αυτό που του ζητούσαν περισσότερο οι ομάδες του ήταν να εκτελεί. Μπορεί να το κάνει κι αυτό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να οργανώσει, να δημιουργήσει, έχει καταπληκτική πάσα και παίζει και άμυνα. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε  σε Γαλλία, Τουρκία και Ισραήλ. Σε Αυστραλία, Λίβανο και Κορέα έπαιξε με πολύ καλά συμβόλαια της τάξης των 20-25.000 δολαρίων τον μήνα! Για αυτό και πολλές φορές αρνήθηκε προτάσεις ομάδων από την Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ βιάζονται –και είναι λογικό- να τον δουν να προσαρμόζεται γρήγορα. Φυσιολογικά όμως θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να αντιληφθεί τις μεγάλες διαφορές της ελληνικής λίγκας με αυτές που έπαιζε τα τελευταία χρόνια. Είναι σαφώς περισσότερο… κανονικός «άσος» από τον Λιούις.

Και κάτι ακόμη: Έχει χαρακτηριστικά ηγέτη. Πήγε Αυστραλία (μια πολύ δυνατή λίγκα), και η ομάδα του πήγε τελικούς. Πήγε Κορέα και η ομάδα του πήρε πρωτάθλημα, πήγε Λίβανο και πήρε πρωτάθλημα.

Τα λεφτά που του δίνει ο ΠΑΟΚ συγκριτικά με αυτά που έχει πάρει από άλλες συνεργασίες, δεν είναι πολλά. Το βλέπει όμως κι ως ευκαιρία να μπει ξανά στην αγορά της Ευρώπης.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…

Επέστρεψε μετά από χρόνια ο Βεζυρτζής στο παλατάκι, στο ματς με τον Προμηθέα. Ένοιωσε πως ήθελε να πάει και πήγε. Πλήρωσε το εισιτήριο του και έδωσε το «παρών». Υπάρχουν συμπεριφορές που τον πλήγωσαν στο πρόσφατο παρελθόν, όμως δεν είναι της παρούσης…

*Λιγότερα εισιτήρια από το ματς με την ΑΕΚ κόπηκαν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Παρά την έκκληση που έγινε, παρά την συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα. Αυτή είναι η αλήθεια…

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Τα γράψαμε έγκαιρα, αφιερώσαμε αρκετό χώρο για μια-δυο ομάδες των Αθηνών που το χουν… ξεφτιλίσει με το στοίχημα. Πήραν σφραγίδες ιστορικών συλλόγων και κάνουν παιχνίδι χοντρό. Παίζουν με τα σκορ, τις διαφορές πόντων, διώχνουν παίκτες, παίρνουν παίκτες… Νταραβέρι να γίνεται. Είναι ντροπή για το μπάσκετ και ντροπή για το ίδιο το πρωτάθλημα αυτό που συμβαίνει.

Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟ… ΜΠΑΣΚΕΤ

Μην σας παραξενεύει που ο Πάκης (ο Προκόπης Παυλόπουλος) τελευταία μετέχει σε πολλά μπασκετικά event. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας θυμίζουμε πως μέσα στο τελευταίο δίμηνο  βρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, παρακολούθησε αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο, συναντήθηκε με τον γ.γ. της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή…

Καλός του φίλος (αλλά και σύμβουλος της Προεδρίας σε θέματα αθλητισμού ) είναι ο  γνωστός κόουτς Μιχάλης Κυρίτσης. Όλα έχουν την εξήγηση τους.

* Τι σχέση έχει ο νεοαποκτηθέντας Σάνον Σόρτερ του ΠΑΟΚ με τον πόιντ γκαρντ του Ρεθύμνου Κόνερ Φράνκαμπ και τον πρώην της Κύμης Μάλκομ Άρμσεντ; Η απάντηση είναι πως το καλοκαίρι  ήταν συμπαίκτες  με την ομάδα Team Arkansas που συμμετείχε  στο The Basketball Tournament με χορηγό την Puma και έπαθλο 2 εκ. δολάρια για τους νικητές.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ

Κάτι «ψήνεται» στην ΚΑΕ. Ίσως να υπάρξει μια ενίσχυση από έναν φορέα. Δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά θα βοηθήσει πρόσκαιρα. Με τον Ιβάν δεν έγινε κανένα τετ α τετ στο παλατάκι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε στο γήπεδο μπάσκετ για το Boxing Event,, εκεί ήταν και οι κ.κ. Καρακούσης, Γαλατσόπουλος όμως αντάλλαξαν μόνο τα τυπικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία