Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοί που παίζουν σε… διπλό ταμπλό

Δημοφιλή

«Συγκοινωνούντα δοχεία» είναι η Κ-19 του Δικεφάλου με τον ΠΑΟΚ Β΄ κι αυτό αποδεικνύεται και με την παράλληλη παρουσία ποδοσφαιριστών στις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της… κατηγορίας παικτών είναι ο Λάμπρος Σμυρλής. O 19χρονος μεσοεπιθετικός μετράει έντεκα συμμετοχές και εννέα γκολ με την ομάδα νέων, ενώ έχει στο ενεργητικό του και οχτώ παρουσίες (τέσσερις στο αρχικό σχήμα κι άλλες τόσες ως αλλαγή) και μια ασίστ με τον ΠΑΟΚ Β΄ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Στέφανος Τζίμας, που έφθασε φέτος να κάνει το ντεμπούτο του ακόμη και στην πρώτη ομάδα, έχει παίξει σε δέκα αγώνες (σε οχτώ από αυτούς ήταν βασικός) της ομάδας νέων, πετυχαίνοντας και πέντε γκολ. Ο 17χρονος επιθετικός πρόλαβε να σκοράρει άλλες τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ Β΄, έχοντας αγωνιστεί οχτώ φορές (μία στο αρχικό σχήμα και επτά ως αλλαγή) υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (φωτογραφία) έχει παίξει συνολικά φέτος-μέχρι τώρα-σε δέκα παιχνίδια. Από αυτά, τα επτά ήταν για το πρωτάθλημα νέων και τα άλλα τέσσερα ήταν στη Σούπερ Λιγκ 2, όπου o 19χρονος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του (σε επαγγελματική κατηγορία).

Ο Λευθέρης Τασιούρας λογίζεται ως παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄ (δώδεκα παρουσίες στη Σούπερ Λιγκ 2), έχει παίξει, ωστόσο, και σ’ έναν αγώνα της ομάδας νέων. Τόσο ο 19χρονος αμυντικός, όσο και οι Μοναστηρλής, Σμυρλής και Τζίμας είναι μέλη της εκλεκτής εθνικής νέων, που θα συμμετάσχει το ερχόμενο καλοκαίρι στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βαλέτα της Μάλτας.

Ο Μηνάς Βασιλειάδης ανήκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Κ-19 (τέσσερις συμμετοχές) και στην εξέλιξη της περιόδου «ανέβηκε» στον ΠΑΟΚ Β΄, με τον οποίο μετράει μέχρι τώρα μία παρουσία. Οσο για τον Ερμή Σελιμάι, εκτός από τις πέντε συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, έχει ενισχύσει σε δύο ματς και την Κ-19.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία