Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άφησε υποσχέσεις ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Σε ένα δυνατό, αμφίρροπο παιχνίδι με πάθος και αρκετές φάσεις, ο ΠΑΟΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον έμπειρο Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Ωραίο ποδοσφαιρικό μεσημέρι στο γήπεδο του Μακεδονικού, ικανοποιητική και με υποσχέσεις η απόδοση του ΠΑΟΚ Β, αξιοσημείωτη η παρουσία προφανώς του Ίνγκασον , που εκτός του ότι σκόραρε, έδειξε ότι επιστρέφει δυναμικά.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 27′,με υπομονή, κατοχή και χτίσιμο του παιχνιδιού του ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση στο 51′ και είχε μάλιστα στη συνέχεια αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27′ με το σουτ του Κανίς.

Μεσολάβησε ένα γεμάτο 15λεπτο με τον Γκορντεζιάνι να φτάνει κοντά στο γκολ με κεφαλιά. Η ισοφάριση ήρθε στο 51′ τελικά με την καρφωτή κεφαλιά του Ίνγκασον έπειτα από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης. Μέχρι τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Δικέφαλος είχε τρεις καλές φάσεις για γκολ, με τον Γαϊτανίδη στο 57′, τον Σπυρίδη στο 66′ και τον Γκορντεζιάνι στο 72′.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β είναι αυτό της προσεχούς εβδομάδας με την Τρίγλια στο Καυτανζόγλειο.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης , Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης (80′ Τσοπούρογλου), Ίνγκασον , Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαιτανίδης (64′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (Πανίδης).

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (68’ Επας) Ανάκογλου, Κανίς, Μέσσι (68’ Θεοδωρίδης), Κόνσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Αλέγκρι δεν φεύγει αν δεν αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ!

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία της με τον Μαξ Αλέγκρι. Η...

Στην ίδια κατηγορία