Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Aδίκησε τον εαυτό του

Δημοφιλή

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μαρσέιγ, που νίκησε 1-0 στην Τούμπα και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

O Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Τσιγγάρα και Κρέσπο. Στο 26΄ η Μαρσέιγ πλησίασε στο γκολ, όταν μετά από προσπάθεια του Ινγκασον η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Oχτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Παγέ, φάση που άρχισε από λάθος του Κρέσπο. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Δικέφαλος είχε ευκαιρία με τον Ακπομ να φθάσει στην ισοφάριση, χωρίς τελικά να το καταφέρει.

Στο 70΄ ο Ζίβκοβιτς εξαπέλυσε δυνατό σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μανταντά. Αλλά ούτε και στο 83΄ βρήκε στόχο ο Τσόλακ, αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον γκολκίπερ της Μαρσέιγ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (68΄ Σίντκλεϊ), Tσιγγάρας (57΄ Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (77΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (77΄ Μουργκ), Ακπομ (68΄ Τσόλακ).

Μαρσέιγ: Μανταντά, Πέρες, Τσαρ, Σαλιμπά, Ρόνγκιερ, Αρίτ, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκεγιέ, Παγέ (88΄ Κολάσινατς), Μπακαμπού (72΄ Ουντέρ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα οικονομική έκδοση του Renault Clio

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας...

Στην ίδια κατηγορία