Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άδικη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Παρότι είχε την υπεροχή, ο ΠΑΟΚ Β αρκέστηκε στην ισοπαλία με τον Πιερικό, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Ο Δικέφαλος είναι πλέον στους 33 βαθμούς κι επικεντρώνεται ήδη στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό την προσεχή Κυριακή.

Ο Πιερικός προηγήθηκε, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, πίεσε πολύ για ένα ακόμα γκολ, ωστόσο το ματς παρέμεινε στο 1-1. Το παιχνίδι άρχισε με τον Πιερικό να αιφνιδιάζει τον ΠΑΟΚ και να σκοράρει μόλις στο δεύτερο λεπτό με πλασέ του Παπαδόπουλου, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Φυσικά, αντέδρασε άμεσα ο Δικέφαλος και στο 11′ ο Κούτσιας μπήκε από αριστερά, έκανε το γύρισμα στον Τζίμα κι αυτός από κοντά πλάσαρε για την ισοφάριση.Στη συνέχεια, πήρε μέτρα στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ και ειδικά από το ημίωρο και μετά απασχολούσε συνεχώς τα καρέ του Πιερικού.

Σε δύο περιπτώσεις ο Τζήμας πρόλαβε να διώξει πριν προλάβουν οι επιθετικοί του Δικεφάλου να αξιοποιήσουν τις σέντρες του Τσοπούρογλου στο 34′ και του Τσαούση στο 36′. Κοντά στο γκολ δε, έφτασε ο ΠΑΟΚ και στο 41′ με την κεφαλιά του Κουλιεράκη.

Με εντελώς διαφορετικό αέρα μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο. Πίεσε, απείλησε ουκ ολίγες φορές, είχε και δοκάρι με τον Γαιτανίδη στο 85′, ωστόσο δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Μπορούμε να αναφέρουμε ενδεικτικά, το πλασέ του Πανίδη στο 47′, που έβγαλαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Πιερικού, την σέντρα του Τσαούση που δεν αξιοποιήθηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, την κεφαλιά του Γαιτανίδη στο δοκάρι στο 85′, αλλά και το σουτ του Κούτσια στο 90′

.Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης (82′ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Σοάρες , Τσοπούρογλου, Κούτσιας , Τζίμας (65′ Γαιτανίδης), Πανίδης (65′ Κουλούρης)

Πιερικός: Τζήμας, Κριμιτσάς (61′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σιμάνσκι: «Δεν θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο Κεντζιόρα»

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ντάνιελ Σιμάνσκι, με τον Πολωνό μέσο της ΑΕΚ να μιλάει για...

Στην ίδια κατηγορία