Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α. Ζίβκοβιτς: «Να είμαστε ενωμένοι όπως πάντα»

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ, πριν την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Λέφσκι για τον επαναληπτικό αγώνα για τα προκριματικά του Conference League. O Σέρβος εξτρέμ ανέφερε πως η ομάδα είναι έτοιμη για την πρόκριση ενώ σημείωσε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν την πρόκριση.

Αναλυτικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είπε:

Για το τι μπορεί να αλλάξει ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να είμαστε πιο στιβαροί πιο δυναμικοί, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Να τον επιβάλλουμε. Αν τα κάνουμε αυτά είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση».

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο:

«Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τη Μποέμιαν. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όμως. Το μήνυμα μου είναι να είμαστε ενωμένοι όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε όσο περισσότερα γκολ μπορούμε».

Για το ότι είναι πλέον ένας από τους παλιούς και την άποψη του για τα δύο ματς:

«Ήταν πολύ κακό ματς το πρώτο πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, όπως είπα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το αν υπάρχει κάτι που τους εξέπληξε από τη Λέφσκι:

«Ξέρουμε πως παίζουν, ξέραμε και από πριν πως παίζουν. Παρόλα αυτά υπήρξαν προβλήματα, τα οποία λύθηκαν. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση όλοι μαζί».

Για το πώς τους προετοίμασε ο Λουτσέσκου:

«Το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια θέλω να το κρατήσω για εμάς. Ωστόσο μας μίλησε όμορφα, είπε ωραία πράγματα και σημαντικά. Θέλουμε να δείξουμε πως όλα αυτά έπιασαν τόπο».

Για τη δική του απόδοση στα ευρωπαϊκά ματς:

«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός στην ομάδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα».

Για τη φετινή σεζόν:

«Είμαστε επαγγελματίες, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα, βήμα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι πρώτα».


Τελευταία νέα

Συλλέγει βραβεία ο Μπράντον

To βραβείο του για το κορυφαίο γκολ της… 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας έλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη...

Στην ίδια κατηγορία