Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όλα δείχνουν Ολλανδία για προετοιμασία

Δημοφιλή

Στις 11 Μαΐου τελειώνει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ (εφόσον βέβαια προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου) και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το επόμενο επίσημο παιχνίδι θα είναι στις 6 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (ο ΠΑΟΚ θα παίξει δυο βδομάδες νωρίτερα, στον 2ο γύρο, μόνο αν ο κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει θέση στους ομίλους από το πρωτάθλημα της χώρας του).

Για την καλοκαιρινή προετοιμασία ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει επανάληψη της περσινής προετοιμασίας. Όπερ σημαίνει, δύο στάδια στο εξωτερικό, με πιθανότερο προορισμό και πάλι την Ολλανδία.

Με δεδομένο ότι η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει γύρω στις 25/6 και μέχρι το πρώτο παιχνίδι μεσολαβούν 6 εβδομάδες, ο Λουτσέσκου θέλει να μείνει η ομάδα του περίπου 3 εβδομάδες στο εξωτερικό για προπονήσεις και φιλικά. Κι επειδή είναι δύσκολο να… μαντρώσει κανείς μια ομάδα για τόσο διάστημα σε ένα ξενοδοχείο στο εξωτερικό, το πιθανότερο είναι να το «σπάσει» και φέτος σε δύο στάδιο, με λίγες μέρες ενδιάμεσα στην Ελλάδα.

Ο Ρουμάνος προτιμά να πάει και φέτος η ομάδα του στην Ολλανδία, το ένα στάδιο θα γίνει πιθανότατα στο Χορστ και το δεύτερο, ενδεχομένως στο Όστερμπεεκ, όπως και πέρσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου!

Το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις των καμερών που απαιτεί ο νέος νόμος, ο Άρης δε δέχτηκε ΟΑΚΑ και...

Στην ίδια κατηγορία