Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στα social media

Δημοφιλή

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, μεγάλος αριθμός χρηστών του Facebook και του Instagram αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης στα δύο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Κι αυτό, σιγά, μην περνούσε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους διαχειριστές των «ασπρόμαυρων» social media.

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter το… καρφί πετάχτηκε, «όταν τα υπόλοιπα Social Media έχουν… πέσει και το Twitter συνεχίζει!!», με προφανή τον στόχο να «τρολάρει» τα δύο μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια κάτω από την ίδια «ομπρέλα».

Ο «Δικέφαλος» με τον διευθυντή Νέων Μέσων, Παναγιώτη Αρωνιάδη και μια πανίσχυρη ομάδα «παίζει μεγάλη μπάλα», πρωτοπορεί και εκπλήσσει τους πάντες με τη «δράση» του σε Facebook, Twitter, Instagram, YouTube. Εκεί, όπου σχεδόν ένα εκατομμύριο κόσμος τον «ακολουθεί πιστά»!

Τα νούμερα του ΠΑΟΚ στα social media «ζαλίζουν», ευχάριστα, τους ανθρώπους του, ενώ η συνεχής άνοδος του, σε όλους τους τομείς και η ισχυροποίηση του brand name του, αποτυπώνεται στις μεγάλες διεθνείς συμφωνίες που κλείνει, αφού στη Μικράς Ασίας έχουν αντιληφθεί και γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να προσφέρεις περιεχόμενο άμεσα και σε τέτοια έκταση για 24 ώρες τη μέρα. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του άτυχου Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος μέσω των «ασπρόμαυρων» social media, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ είπε ότι η ενημέρωση για την πορεία του τραυματισμού θα γίνεται ανά τακτά διαστήματα μέσα από τις επίσημες σελίδες του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύεται τη δύναμη του στα social media γι’ αυτό και όλες οι τελευταίες μεταγραφές του ανακοινώθηκαν επίσημα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μ’ έναν πρωτοποριακό αν μη τι άλλο τρόπο. Τα βίντεο έγραψαν ιστορία και αποτέλεσαν αντικείμενο θαυμασμού, ακόμη και από οπαδούς άλλων ομάδων. Το ίδιο έγινε και με τις επίσημες εμφανίσεις, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και η απήχηση ήταν άκρως εντυπωσιακή…

DUGOUT

Από τον Απρίλιο του ’18 ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε την συνεργασία του με την ψηφιακή πλατφόρμα «Dugout». Εγινε η πρώτη ελληνική ομάδα -και η 76η συνολικά- που επιλέχθηκε να προστεθεί στο… ρόστερ της Dugout, που είναι η πρώτη αμιγώς ποδοσφαιρική πλατφόρμα η οποία κι ανήκει στους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο.

ΠΑΟΚ  φιγουράρει δίπλα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμαίν και τα υπόλοιπα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο στο οποίο έχουν πρόσβαση φίλοι του ποδοσφαίρου απ’ όλο τον κόσμο.

Κι αυτή η συνεργασία εντάχθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης του ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς και στην προκειμένη περίπτωση σ’ αυτόν των New Media. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έχει την τιμή να συμμετέχει σε ένα φιλόδοξο και καινοτόμο project το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Κ2

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Ο ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ

 «Παίζουν μπάλα» και οι παίκτες!

Τα social media έχουν μπει στη ζωή και στην καθημερινότητα όλων μας αγγίζοντας και το κομμάτι των ποδοσφαιριστών. Όχι, όμως, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ασχολείται με αυτού του είδους τη διασκέδαση.

Οι περισσότεροι παίκτες του «Δικεφάλου» λατρεύουν το Instagram, εκεί όπου υπάρχει το… φαινόμενο Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να κερδίζει από μόνος του όλον τον ΠΑΟΚ! Ο Αιγύπτιος έχει 1,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, 1,2 εκατομμύρια ακολούθους στο twitter και… μόλις 183.000 «φίλους» στο Facebook.

Πάντως, ο Αμρ «κάηκε» από την αλόγιστη χρήση των social media, τόσο το καλοκαίρι του 2017, (η γνωστή περιπέτεια στην Πορτογαλία όταν δύο-τρία μηνύματά του στο Instagram αποτέλεσαν την αιτία να βρεθεί εκτός της πορτογαλικής Φεϊρένσε), όσο και πριν λίγες εβδομάδες όταν δεν κρατήθηκε και ξέσπασε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της ΑΕΚ.

Ο λογαριασμός του Αντρέ Βιεϊρίνια έχει πέσει θύμα Τούρκων «χάκερ», με αποτέλεσμα να κλαπούν φωτογραφίες και να χαθούν οι χιλιάδες ακόλουθοι, ενώ είναι γνωστή η αγάπη του Γιώργου Σαββίδη για το Instagram, με πολλές αναρτήσεις του να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, αλλά και κάποιες να εμπεριέχουν και ειδήσεις…

 (ΠΙΝΑΚΑΚΙ)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στo Instagram

1. Τσούμπα Άκπομ   461.000

2. Λέο Ζαμπά  291.000

3. Σέρτζιο Ολιβέιρα    202.000

4. Ομάρ Ελ Καντουρί 178.000

5. Αντρέ Βιεϊρίνια       75.000

6. Δημήτρης Πέλκας  59.300

7. Αλεξ. Πασχαλάκης 53.100

8. Πέντρο Ενρίκε        47.100

9. Φερνάντο Βαρέλα  38.600

10. Χοσέ Μαουρίσιο 38.000

11. Δημήτρης Λημνιός          32.200

12. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ        29.400

13. Εβγέν Σάχοφ        25.3000

14. Χοσέ Κρέσπο        23.000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία